• C/ Jaume I nº 11
    Montcada i Reixac
  • 93 564 01 02
    674 431 364

Benvinguts a Selvàtics

Tot per les teves mascotes. Gossos, gats i animals exòtics.

Clínica Veterinària Selvàtics té tot el que necesites pel benestar i salut de les teves mascotes

ELS NOSTRES VALORS

Passió pels animals
Sentim passió pels animals i això ens motiva per dedicar-nos en cos i ànima per aconseguir que cada vegada hi hagi menys animals que no puguin rebre l'atenció mèdica que necesiten.

Tracte proper
Tot i que ens arriben casos de tota Catalunya, Selvàtics és una clínica d'àmbit local i això ens permet oferir un tracte personalitzat i proper a les mascotes que ens visiten.

Especialistes en exòtics
L´especialització en animals exòtics és un dels trets diferencials que aporta un valor afegit al servei que ofereix la nostra clínica.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Selvàtics neix el juliol del 2016 quan dos grans amics, units per la seva afició pels animals, decideixen emprendre aquesta aventura amb la finalitat d'oferir una atenció de qualitat i a l'abast de tothom.
Ja han passat 6 anys i el camí fet fins ara ens ha enriquit enormement. Hem fet molts amics i hem evolucionat moltissim. Per això, i per poder donar un milor servei, hem fet el pas d´obrir 24 hores els 365 dies de l´any. Sempre en creixement, les nostres instal.lacions han duplicat el seu espai. Atenem gats i gossos per separat. Tenim consultes i hospitalitzacions diferenciades. Aixó és altament beneficiós per als gats doncs són animals molt sensibles.També disposem d´un mòdul per a infecciosos per poder gestionar malalties que necesiten unes atencions especials i aïllats de la resta d´ingressats.A nivell d´equipament, la nostra voluntat sempre ha estat la d´anar incorporant les milors eïnes per poder donar sol.lucions als nostres clients i estem orgullosos del que disposem a la clínica ja que ens permet afrontar la pràctica totalitat dels casos que se´ns presenten.

Visita'ns al nostre Facebook


OBERT 24 HORES
365 dies l'any

info@selvatics.com
93 564 01 02
674 431 364